Voetbal4u.com

Italië Francesco Flachi voor twaalf jaar geschorst

De carriere van Francesco Flachi is definitief ten einde. de voetballer werd voor twaalf jaar geschorst wegens het gebruiken van cocaine.

Het Italiaanse nationale anti-doping comité maakte de schorsing donderdag officieel. Eerder werd al bekend dat de CONI inzette op een verbanning van Flachi uit het betaalde voetbal. Met een schorsing van twaalf jaar aan zijn broek, is de professionele loopbaan van de 35-jarige Brescia-speler per direct beëindigd.

De straf valt zwaar uit omdat het vergrijp dat december vorig jaar aan het licht kwam niet de eerste keer was dat Flachi een positieve plas inleverde. Ook in 2007 werd hij al eens betrapt op het gebruik van cocaïne. Zijn straf, die ingaat op 13 januari 2010, vervalt op 12 januari in het jaar 2022.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.