Voetbal4u.com

Eredivisie Overgang Poortvliet naar Telstar financieel interessant

Jan Poortvliet kiest tussen Telstar of Eindhoven. Wanneer Poortvliet voor Telstar kiest komt hij op de loonlijst bij AZ te staan. Dat maakt de deal erg interessant.

AZ en Telstar hebben een samenwerkingsverband en de Alkmaarders willen Poortvliet graag onderbrengen bij de eerstedivisionist. “Ik begrijp heel goed dat mensen een eventuele overstap anders niet begrijpen, ook al heb ik een verleden bij Telstar en is het een mooie club”, aldus Poortvliet, wiens zaakwaarnemer al met de club uit Velsen sprak.

Poortvliet neemt dit weekeinde een besluit over zijn toekomst, maar het wordt Telstar of Eindhoven. “Ja, of het moet AC Milan zijn, maar het heeft geen zin als bijvoorbeeld ineens Willem II zou komen. Dat hadden ze dan ook eerder kunnen doen. Er moet rust in de tent komen. Ik ga maandag op vakantie en daar wil ik lekker van kunnen genieten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.