Voetbal4u.com

FC Twente neemt afscheid van Nashat Akram

FC Twente en Nashat Akram gaan na één seizoen weer uit elkaar.

In September 2009 werd Akram nog als beste speler van Azië verkozen. Vorig jaar vertrok hij transfervrij van Al Gharafa uit Qatar richting Enschede. Joop Munsterman heeft veel respect voor de controlerende middenvelder.

De preses van de Tukkers geeft tekst uitleg: “We hebben veel bewondering voor Nashat hij heeft zich namelijk het afgelopen seizoen goed gemanifesteert. Hij heeft alleen niet aan onze sportieve doelstellingen kunnen voldoen, de blessure speelt daar natuurlijk een rol in”, aldus Munsterman.

Akram liep een vervelende blessure op in het trainingskamp van La Manga. Hij speelde tien officiële competitie wedstrijden voor Twente, Drie keer kwam hij in actie tijdens de beker en vier keer tradt hij aan in de Europa League.



One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *