Voetbal4u.com

Hertha BSC ziet af van George Ogararu

Hertha BSC gaat niet in zee met George Ogararu. De Roemeense verdediger van Ajax mag op zoek gaan naar een nieuwe club. De Duitsers toonden interesse in hem, maar haakten uiteindelijk af op de salariseis van Ogararu, die in Berlijn de beoogde opvolger was van de naar Borussia Dortmund vertrokken Lukasz Piszczek.

“Hij is dertig en het gaat om de duur van het contract”, laat technisch directeur Michael Preetz weten over het mislopen van een transfer. “En als hij ook niet in onze richting beweegt, dan houdt het op.” Ogararu mag transfervrij vertrekken bij Ajax. Een terugkeer naar Roemenië zat er eerder al niet in. Ook daar vanwege te gortige eisen van de rechtsachter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *