Voetbal4u.com

Nieuws Spelers VS twee keer opgehouden door olifant

De Amerikaanse selectie is vrijdagavond op weg naar naar het trainingsveld in het Royal Bafokeng stadion opgehouden door een olifant die op zijn gemak bladeren van een boom aan het eten was. Het duurde maar liefst 4 minuten voordat men de olifant van de weg af had gekregen.

 Het was al het tweede olifant-avontuur van de ploeg van de VS. Tien spelers van het Amerikaanse voetbalteam misten ook al de eerste minuten van de WK-openingswedstrijd omdat ze in een file terecht kwamen die werd veroorzaakt door een olifant.

Deze opstopping ontstond in de buurt van de Bakubung Bush Lodge in Rustenburg. De spelers van het Amerikaanse team hadden een markt bezocht en waren bijtijds weer in de bus terug naar het hotel gestapt. Ze hadden alleen buiten de olifant gerekend.

Het dier stond opeens op de weg en nam de tijd om over te steken. De Amerikanen zien toch al genoeg van de natuur in Zuid-Afrika. Hun hotel ligt vlakbij een wildreservaat en buiten het onderkomen staan borden met teksten als: ‘Olifanten komen dichtbij het hek’ en ‘Bavianen zijn gevaarlijk’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.