Voetbal4u.com

Nieuws Arjen Robben traint vandaag mee in Soccer City

Het Nederlands elftal traint vandaag met de voltallige selectie voor het laatst voorafgaand aan het eerste groepsduel tegen Denemarken. Oranje speelt morgen om 13:30 uur tegen Denemarken in Soccer City, waar ook de training van vandaag plaatsvindt.

Vandaag is ook Arjen Robben van de partij. De buitenspeler revalideerde de afgelopen week in Nederland vanwege een hamstringblessure in Nederland, en sloot gisteren aan bij de groep. Vandaag traint hij dus voor het eerste weer mee met de voltallige selectie.

Donderdag speelden Zuid-Afrika en Mexico het openingsduel in Soccer City. Oranje speelt morgen voor de enigste keer in de groepsfase in Soccer City. De wedstrijden tegen Japan en Kameroen worden gespeeld in respectievelijke Durban en Kaapstad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.