Voetbal4u.com

Aston Villa wil Gregory van der Wiel

Aston Vilaa wil Gregory van der Wiel aan haar gelederen toevoegen. Dit weet The Mirror te melden.

Aston Villa zag afgelopen week zowel Luke Young als Habib Baye vertrekken en heeft nu enkel Carlos Cuéllar over voor de rechterkant. De clubleiding ziet in Van der Wiel een passende oplossing voor die positie.

Young vertrekt voor 3,6 miljoen euro naar West Ham United. Baye stuurde zelf aan op een vertrek nadat hij de concurrentiestrijd had verloren. Naar verluidt heeft Aston Villa zo’n 4,2 miljoen euro over om de Ajacied naar Engeland te lokken.

Martin O’Neill voegde Van der Wiel toe op het lijstje nadat Nigel de Jong hem serieus had aangeraden. Van der Wiel werd in Nederland uitgeroepen tot ‘Talent van het Jaar’ en ontwikkelde zich razendsnel onder Martin Jol. Ook Juventus, Arsenal en Manchester City zouden de international willen overnemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *