Voetbal4u.com

Eredivisie Van Hanegem geniet van Van der Wiel

Willem van Hanegem vondt de beste spelers van Nederland tegen Denemarken tegenvallen. Wel was hij erg gecharmeerd van Gregory van der Wiel.

Hoewel Wesley Sneijder volgens de FIFA ‘man van de wedstrijd’ was, zag Van Hanegem het anders. De Kromme had een tegenvallend Oranje gezien. ‘Vooral de jongens die zo belangrijk willen zijn: Sneijder, Van der Vaart en Van Persie zaten elkaar vaak in de weg. Ze gunden elkaar de ruimte niet, zo leek het’, schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

‘Vooral aan Van Persie las ik de frustratie duidelijk af. Het had mij niks verbaasd als die met een rode kaart van het veld had gemoeten. Hij voelde zich niet op zijn gemak en had geen plezier in zijn rol. Van Persie kreeg niet de ruimte die hij nodig heeft, niet om in de bal te komen en niet om naar rechts of links uit te wijken. Daar zal Bert van Marwijk het over gaan hebben de komende dagen, zeker weten.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.