Voetbal4u.com

Beschadigd oogweefsel voor Eyong Enoh

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Aanstaande donderdagavond staat het WK-duel tussen Nederland en Kameroen op het programma. Oranje is al geplaatst voor de volgende ronde terwijl Kameroen al is uitgesloten van verdere deelname aan het toernooi. Daar komt voor Kameroen nog is bij dat ze het in de wedstrijd om eerherstel tegen Nederland zonder Eyong Enoh moeten stellen. Dat meldt het AD.

De Ajacied kreeg in de wedstrijd tegen Denemarken een bal op zijn gezicht en heeft daar nog steeds last van. Beschadigd weefsel in het rechteroog is wat de middenvelder volgens de artsen twee weken aan de kant gaat houden.

Zelf geeft Enoh de hoop op de laatste wedstrijd voor Kameroen nog niet op. “Ik hoop stiekem nog wel op de wedstrijd tegen Nederland, maar de kans is klein. Het is extra zuur omdat de wedstrijd in Kaapstad is. Ik heb bij Ajax Cape Town gespeeld en was graag in Kaapstad teruggekeerd op het veld,” aldus Enoh tegenover het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *