Voetbal4u.com

Italië Fenerbahce biedt 18 miljoen voor Huntelaar

Fenerbahce gaat een bod oorbereiden op Klaas-Jan Huntelaar. De Turken hebben 18 miljoen euro over voor de aanvaller van AC Milan.

Huntelaar speelt sinds zijn vertrek bij Ajax maar weinig wedstrijd. Bij Real Madrid kwam hij niet aan de bak en ook bij AC Milan weet hij geen basisplaats af te dwingen. De club uit Milaan heeft al meerdere keren aangegeven Huntelaar niet kwijt te willen. Toch blijven Europese topclubs het proberen.

De oud-Ajacied scoorde het afgelopen seizoen zeven keer voor Milan. Nu het gerucht is opgedoken dat de club uit de Serie A Zlatan Ibrahimovic van FC Barcelona wil overnemen, lijkt er geen plaats meer in de selectie voor Huntelaar.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.