Voetbal4u.com

Eredivisie Van Bommel beveelt Van der Wiel aan bij Bayern

Mark van Bommel heeft Gregory van der Wiel aanbevolen bij Bayern Munchen. De aanvoerder is erg onder de indruk van de kwaliteiten die de Ajacied heeft. Een volgende stap lijkt Van Bommel dan ook logisch.

”Is het niet deze zomer, dan zeker volgend jaar. Het is de beste manier om naar een hoger niveau door te groeien”, gaat de ervaren middenvelder verder. ”Het is heel simpel: als je dagelijks met betere spelers traint en wekelijks in een sterkere competitie uitkomt, maak je de stappen die je nodig hebt.”

”Je merkt het ook bij het Nederlands elftal. Ik denk dat Gregory bij Oranje beter speelt dan bij Ajax. Omdat hij zich optrekt aan het hogere niveau. Je ziet hem in korte tijd steeds beter worden”, looft de Bayern München-aanvoerder de jonge verdediger. ”Ik denk dat hij in elke topcompetitie kan spelen. Bij Bayern München heb ik al aangegeven hoe goed hij is. Maar de keuze zal groot zijn voor Gregory. Spelers met zijn kwaliteiten, gekoppeld aan zijn jonge leeftijd, die zijn schaars.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.