Voetbal4u.com

Italië Juventus wil William Gallas

Juventus wil zich versterken met William Gallas. Dit weet zijn zaakwaarnemer Etienne Mendy te melden. Het aflopende contract van Gallas bij Arsenal wordt niet verlengt.

De belangenbehartiger zal een dezer dagen rond de tafel gaan met de directie van de Bianconeri’s. “Ik weet dat Juventus interesse heeft in William. Sterker nog, ik heb al contact gehad met de club. Ik zal deze week nog met de directeur van Juve om de tafel gaan om te praten over zaken zoals de financiën.”

Volgens Mendy ziet de 32-jarige Gallas een overstap naar Turijn wel zitten. “William zal erg gelukkig zijn als hij het wit-zwarte tenue kan dragen.” De dertiger verkast in 2006 van Chelsea naar Arsenal, waar hij zelfs even de aanvoerdersband droeg.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.