Voetbal4u.com

Italië Massimiliano Allegri nieuwe trainer AC Milan

Massimiliano Allegri is de nieuwe trainer van AC Milan. Hij volgt Leonardo op die moest vertrekken. De oefenmeester wordt overgenomen van Cagliari, zo meldt The Mirror.

De transfer levert de nummer zestien van het afgelopen seizoen geen transfersom op. Cagliari zette Allegri op non-actief na een mindere reeks. Het contract van de 43-jarige trainer loopt nog één jaar door bij de kleine Serie A-club.

Allegri kende afgelopen jaar een minder seizoen. Dit was in 2008/2009 nog een ander verhaal. De Italiaan werd tweede, achter José Mourinho, in de strijd om ‘Coach van het Jaar’. AC Milan is de vijfde club op zijn CV, na Aglianese, Grosseto, Sassulo en Cagliari.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.