Voetbal4u.com

Sarpong nog in ongewisse over toekomst

Jeffrey Sarpong begon zondag met Ajax aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Of hij de voorbereiding ook afmaakt, is de vraag. Sarpong heeft een contract tot medio 2011 en wordt mogelijk weer verhuurd. De 21-jarige middenvelder beseft dat hij voor een belangrijk jaar staat. “Het moet nu gebeuren.”

Sarpong weet nog niet precies waar hij momenteel aan toe is. “Eerlijk gezegd moeten de gesprekken nog komen”, zei hij zondag na de eerste training van Ajax tegen Goal.com. “Het is nog vroeg, we moeten kijken hoe het loopt. Een ding is zeker: waar ik speel doe ik mijn best. Om te beginnen hier op de training.” Het afgelopen halfjaar kwam de Amsterdammer op huurbasis tot vijftien Eredivisieduels  voor NEC. “Dat is bij vlagen goed gegaan. Het is sowieso goed om te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *