Voetbal4u.com

Chelsea heeft 24 miljoen over voor Sergio Aguero

Sergio Aguero staat bovenaan het lijstje van Chelsea. De Londenaren hebben 24 miljoen euro over voor de aanvaller van Atletico Madrid.

De 22-jarige schoonzoon van Diego Maradona heeft op het WK niet één keer een basisplaats gehad. De Argentijn viel wel een aantal keren in en kan bogen op een aardig prestatie van acht doelpunten in 24 interlands. Daily Mail beweert dat Chelsea zodoende geïnteresseerd is in de aanvaller.

Didier Drogba en Nicolas Anelka, de huidige spitsen van Chelsea, beginnen op leeftijd te raken en naar verwachting in Ancelotti naarstig op zoek naar versterkingen in de voorhoede. De Italiaanse oefenmeester is ook van plan om het komende seizoen verder te komen in de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *