Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Stekelenburg één van de beste keepers van Europa’

Maarten Stekelenburg is momenteel in topvorm. De speler van het Nederlands elftal hield Nederland tegen Slowakije en ook tegen Brazilië op de been. Ajax-trainer Martin Jol is vol lof over de sluitpost van zijn club. Hij rekent Stekelenburg tot één van de beste doelmannen van Europa.

“Ik heb het vaker gezegd: Maarten is één van de beste keepers in Europa en misschien zelfs wel van de wereld, of in ieder geval dit toernooi”, vertelt Jol in gesprek met AjaxLife. “Het kan zijn dat er wat keepers uit bepaalde landen afwezig zijn in Zuid-Afrika, maar Maarten nadert het niveau van mannen als Edwin van der Sar en Gianluigi Buffon.”

“Maarten straalt iets uit op het WK, hij heeft charisma en zelfvertrouwen. We kunnen wel stellen dat hij zich waarmaakt”, aldus de keuzeheer van de Amsterdammers.One Comment

  1. Pingback: Was soll das Kindergetue mit dem Flirten und das Männer immer anfangen sollen? – Vergleich Singlebörsen & Partnervermittlungen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.