Voetbal4u.com

Eredivisie Forlan niet onder de indruk van Nederland

Ondanks dat Diego Forlan het net wist te vinden verloor Uruguay van Nederland met 2-3.

“Ik houd een wrang gevoel over aan deze wedstrijd”, vertelde de aanvaller na afloop aan diverse Uruguayaanse media. “Er waren moeilijkere wedstrijden dan deze tegen Nederland.” Uruguay won in de groepsfase van Mexico (1-0) en Zuid-Afrika (3-0) en speelde gelijk tegen Frankrijk (0-0). In de achtste finale werd Zuid-Korea met 2-1 verslagen en daarna was Ghana in een strafschoppenserie de pineut.

Door een fysiek probleem was Forlán niet geheel fit aan de wedstrijd begonnen. “Ik was niet in staat om alles te geven”, vervolgde de aanvaller. “Als team hebben we goed gespeeld, maar die tweede goal van ons bleef uit. Daarna scoorde Nederland twee keer in korte tijd en was het vrijwel gedaan. Ik hoop de troostfinale te kunnen spelen. Ondanks het verlies zijn we ontzettend trots.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.