Voetbal4u.com

Wesley Sneijder kan nieuw contract tekenen bij Inter

Er ligt een nieuw contract klaar voor WK-ster Wesley Sneijder. Hij heeft een uitnodiging van directeur Ariedo Branca gekregen om een langer verblijf bij de Italiaanse club te bespreken.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Sören Lerby woensdag in De Telegraaf. “Wesley kan bijtekenen tot 2015. En hij staat daar beslist voor open. Er is afgesproken om na het WK om de tafel te gaan. Nu zitten alle betrokkenen in Zuid-Afrika”, aldus de belangenbehartiger.

De nieuwe onderhandelingen zijn een reactie van Inter op de geruchten over een nakend bod van Manchester United op de middenvelder. Ook Real Madrid had interesse in de spelmaker, maar José Mourinho besefte dat het lastig zou worden om hem weg te lokken uit Milaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *