Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wint in blessuretijd van Al Ahly dankzij Sulejmani

Ajax heeft ook haar tweede oefenduel winnend afgesloten. Nadat eerder van de amateurtak met 5-1 werd verslagen, won het vandaag met 1-0 van Al-Ahly. Miralem Sulejmani werd de matchwinner door in blessuretijd de winnende treffer te maken.

Trainer Martin Jol kon niet beschikken over verschillende internationals, waardoor onder andere Jeroen Verhoeven, Rasmus Lindgren, Hyun Jun Suk en Jeffrey Sarpong in de basis begonnen. In een matige eerste helft wisten beide partijen niet het net te vinden.

In de tweede helft was Sarpong dichtbij de openingstreffer, maar vond de paal op zijn weg. Aan de andere kant leek ex-Feyenoord-doelman Sherif Ekramy te scoren uit een vrije trap vanaf negentig meter, maar de treffer werd afgekeurd. Het was een indirecte vrije trap.

In blessuretijd maakte Sulejmani met een bekeken schuiver de enige treffer van de wedstrijden en hierdoor won Ajax van de Egyptische oefenpartner.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.