Voetbal4u.com

Marcus Berg voor één seizoen naar PSV

PSV huurt Marcus Berg voor één seizoen van HSV. Dit weet voetbal International te melden.

PSV hoopte Berg in eerste instantie te betrekken in de transfer van Ibrahim Afellay, maar die gaf deze week aan dat hij Hamburger SV niet zag zitten. Berg leek op zijn beurt in Duitsland voor zijn kansen te willen vechten, maar heeft uiteindelijk toch ingezien dat een verhuur beter is voor zijn ontwikkeling.

De 23-jarige Berg had ook de mogelijkheid om met West Bromwich Albion in de Premier League uit te komen, maar verkiest een terugkeer naar Nederland boven een transfer naar WBA. Daarnaast werd de Zweed in verband gebracht met Ajax en 1. FC Kaiserslautern.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *