Voetbal4u.com

Italië Juventus ziet in Elia welkome versterking

Juventus is erg gecharmeerd van Eljero Elia. Dit meldt de Italiaanse krant Tuttosport.

Een eventuele transfer is mede afhankelijk van een terugkeer van Diego naar de Bundesliga. De Braziliaanse spelmaker, die vorig jaar overkwam van Werder Bremen, kon in zijn eerste seizoen in Italië weinig indruk maken. Ook spits Edin Džeko van VfL Wolfsburg en middenvelder Mesut Özil staan op het verlanglijstje van Juventus.

Elia verruilde FC Twente in 2009 voor HSV. Hij heeft in Hamburg nog een meerjarig contract. Voor het WK was er ook al interesse voor de buitenspeler, van onder meer Bayern München, Tottenham Hotspur en Liverpool.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.