Voetbal4u.com

Carlos Salcido in gesprek met topclubs

Carlos Salcido keerde maandag nog niet terug bij PSV. De verdediger zou wegens privézaken nog niet gearriveerd zijn, maar in Mexicaanse media wordt melding gemaakt van onderhandelingen met enkele topclubs.

Dat laat zijn vertegenwoordiger Eduardo Hernández maandag weten. Wigan Athletic zou zeer concreet zijn geworden. De Engelse club zoekt alvast een vervanger voor Maynor Figueroa, maar volgens Hernández zal die club zeker niet de nieuwe werkgever van de Mexicaan worden.

Hij ontkende daarbij niet dat de toekomst van Salcido in Engeland of Italië gaat liggen. Daar onderhandelt de zaakwaarnemer naar eigen zeggen met enkele topclubs. De dertigjarige Salcido kwam in Eindhoven al in botsing met trainer Fred Rutten en lijkt nu op een vertrek aan te sturen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *