Voetbal4u.com

Discussie Nacional en Ajax over transfergeld Lodeiro

Nacional is momenteel niet gelukkig met Ajax. De Uruguayaanse club heeft nog steeds geen geld ontvangen van de Amsterdammers voor de transfer van Nicolas Lodeiro, die in de winsterop de overstap maakte naar Nederland.

In eerste instantie zou Ajax een bedrag van een miljoen euro overmaken, maar Nacional ontving niet meer dan een half miljoen euro. Diverse keren volgden onderhandelingen over de verdere betalingen van de transfer, zo’n 3,5 miljoen euro. Uiteindelijk zou Ajax zeven keer een bedrag van een half miljoen euro overmaken naar Nacional, te beginnen op 1 juli.

De Amsterdammers hebben volgens president Ricardo Alarcón niet voldaan aan die afspraak. Toch denkt hij nog niet aan maatregelen. “”Er zijn twee manieren om dit te regelen”, zo zegt Alarcón in gesprek met Ovacion. “De ene manier is erover te praten, de andere is direct naar de FIFA stappen. In deze zaak zijn wij er van overtuigd dat het uiteindelijk goed gaat komen, daarom denken we op dit moment nog niet aan die laatste optie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *