Voetbal4u.com

Miralem Sulejmani woedend op Martin Jol

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Miralem Sulejmani is woedend op Martin Jol omdat hij een transfer naar West Ham United tegenhoudt. De Servische aanvaller was met de Engelse club akkoord over een huurcontract, maar de Amsterdammers laten hem niet gaan.

“Jol wil mijn carrière vernietigen”, sprak een woedende Sulejmani woensdag in AD Sportwereld. “Ik begrijp het niet. West Ham United zou voor mij een nieuwe start bij een nieuwe club kunnen zijn”, sprak de 21-jarige Serviër. “De coach daar, Avram Grant, is een trainer die mij als een groot talent ziet.”

Volgens Sulejmani is hem beloofd dat hij mocht vertrekken, zodra er zich een club voor hem meldde. Dat Jol de speler niet wil laten gaan, is allerminst onlogisch. De oefenmeester zag al een aantal voetballers vertrekken (onder andere Dennis Rommedahl en Marko Pantelic) en de club heeft onvoldoende geld voor nieuwe versterkingen. Daarom wil Jol nu zijn selectie zoveel mogelijk intact houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *