Voetbal4u.com

Tottenham heeft 25 miljoen pond over voor Luis Suarez

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Tottenham wil met Luis Suarez een spits van wereldklasse binnenhalen. Naar verluidt heeft de club 25 miljoen pond over voor de Ajacied. Dit meldt BBC Sport.

Behalve de topscorer van de Eredivisie was ook Edin Dzeko in beeld om de “spits van wereldklasse” op White Hart Lane te worden. Doordat VFL Wolfsburg de vraagprijs echter heeft opgedreven tot 42 miljoen pond, zien de Londenaren af van de diensten van de Bosniër. Op het lijstje van mogelijke Tottenham-spitsen pronken nu nog de namen van Suárez, Sevilla’s Luis Fabiano en AC Milan-bankzitter Klaas-Jan Huntelaar. BBC Sport stelt niettemin dat de voorkeur van de Londenaren uitgaat naar de Uruguayaans international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *