Voetbal4u.com

West Ham maakt werk van Sulejmani

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

West Ham United wil nog steeds Miralem Sulejmani aan zich binden. De Londense club wil Sulejmani op huurbasis van Ajax overnemen en daarbij het gehele salaris voor haar rekening nemen. Wel willen The Hammers een optie tot koop bedingen.

“De trainer (Avram Grant, red.) ziet het in me zitten en voor mij is het belangrijk dat ik aan spelen toekom”, aldus Sulejmani in gesprek met De Telegraaf. “Ik wacht af en focus me nu op Ajax. De clubs en mijn manager zijn ermee bezig.” Het is de algehele verwachting dat Ajax pas groen licht geeft voor een transfer als het er zelf in slaagt minimaal twee aanvallers aan zich te binden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *