Voetbal4u.com

Luis Suarez mist eerste twee competitieduels

Ajax kan de eerste twee competitieduels niet beschikken over topspeler Luis Suarez. De aanvaller van de Amsterdammers kreeg afgelopen zaterdag rood tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en kreeg maandag een schikkingsvoorstel te horen van drie duels, waarvan één voorwaardelijk.

”Ik dacht in eerste instantie aan een ongelukkige botsing, maar ik begreep van anderen dat het terecht rood was”, zei Martin Jol over het incident. ”Luis was te laat, maar ik geloof niet dat hij dat bewust deed. Hij is een jongen die altijd wil winnen, dan gebeurt dit wel eens.” De Amsterdammers kregen de mogelijkheid om in beroep te gaan, maar doen dit niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *