Voetbal4u.com

Arjen Robben maanden eruit door gescheurde hamstring

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arjen Robben is de komende maanden niet inzetbaar voor Bayern Munchen. Bij een onderzoek is gebleven dat hij een spier heeft gescheurd in zijn hamstring.

De oefenmeester van Bayern, Louis van Gaal, liet eerder al weten niet te spreken te zijn over de handelswijze van de KNVB tijdens het afgelopen WK in Zuid-Afrika. De aanvaller is door fysiotherapeut Dick van Toorn razendsnel klaargestoomd voor het WK nadat hij een spiertje in zijn hamstring had gescheurd.

“Het is onverantwoord dat ze de blessure niet beter onderzocht hebben en Arjen hebben laten spelen op het WK”, zei clubarts Müller-Wohlfahrt aan Bild. “Ik heb meerdere keren mijn hulp aangeboden, maar dat werd telkens afgewezen. Nu blijkt dat Arjen nog rondloopt met een serieuze blessure.”

“Door de schade aan zijn spier kan hij zeker twee maanden niet voetballen.” Directeur Karl-Heinz Rummenige is woedend op de Nederlandse voetbalbond. “We zijn niet teleurgesteld, maar heel boos.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *