Voetbal4u.com

Komst El Hamdaoui kon alleen bij verhuur Sulejmani

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Een financiele strop voor Ajax. Nu de verhuur van Sulejmani naar West Ham United niet doorgaat, komen de Amsterdammers in de problemen. De komst van Mounir El Hamdaoui werd mede gefinancierd doordat Sulejmani kon worden verhuurd.

 West Ham United had een ontbindingsclausule laten opnemen in de huurovereenkomst met Sulejmani voor het geval de werkvergunning zou worden geweigerd. Dat bleek donderdag het geval. Sulejmani heeft in twee jaar tijd niet meer dan acht interlands gespeeld en dat is in Engeland te weinig om in aanmerking te komen voor een werkvergunning.

Nu het rainte jaarsalaris van Sulejmani toch moet worden uitbetaald, is dat een grote financiële tegenvaller voor Ajax, dat afgelopen boekjaar een recordverlies van 21 miljoen euro leed en daardoor flink moet bezuinigen op de post salarissen. Dat bericht De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *