Voetbal4u.com

Eredivisie Mario Been is klaar met Tim de Cler

Als het aan trainer Mario Been ligt, keert Tim de Cler niet meer terug bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger waagde het tijdens de rust van de verloren uitwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior (3-2) zijn mond open te doen tegen de verbolgen coach. De 17-voudige international kon meteen gaan douchen. ‘Ik ben klaar met hem’, sprak Been na afloop resoluut.

De aangeslagen coach van Feyenoord sprak harde taal over De Cler, die na het afscheid van aanvoerder Giovanni van Bronckhorst dit seizoen eindelijk weer in aanmerking komt voor een basisplaats. ‘Ik uitte in mijn bespreking kritiek op de hele ploeg. Meneer De Cler daarentegen vond het eigenlijk wel lekker gaan. Hij vond dat ook gepast om te zeggen, misschien wel vanwege zijn geweldige carrière. Maar hij plaatste daarmee zijn eigen ego boven het belang van het elftal. Dat zal ik nooit accepteren, van niemand niet.’

Been: ‘Na zijn wissel in de rust is hij boos weggelopen. Van mij mag hij wegblijven, het hele seizoen. Met zo’n instelling hoor je niet thuis bij Feyenoord. Maar daar ga ik verder niet over. Ik besef dat hij nog financiële waarde heeft voor Feyenoord. Maar ik hoef hem niet meer te zien.’ Technisch directeur Leo Beenhakker wilde na de verbale uitbarsting van Been niet reageren. ‘Nee, nee, hierover ga ik nu niets zeggen. Morgen is er weer een dag.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.