Voetbal4u.com

Eredivisie ADO meldt zich voor Ramon Leeuwin

ADO Den Haag wil zich versterken met Ramon Leeuwin. Leeuwin is de aanvoerder van AGOVV Apeldoorn. Dit weet De Stentor te melden.

Het vertrek van Leeuwin naar Den Haag zou een flinke aderlating zijn voor AGOVV. De eerstedivisionist moet dan wederom afscheid nemen van zijn aanvoerder. Eerder verliet Olaf Lindenbergh de club al, om voor FC Volendam te gaan spelen.

De 23-jarige Amsterdammer heeft zelf ook interesse in een overgang naar de Eredivisie. “Het zou een mooie stap zijn”, liet Leeuwin weten. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van FC Omniworld en daar pikte FC Utrecht hem op. In de Domstad speelde hij slechts drie duels in de hoofdmacht en werd daarna verhuurd aan AGOVV, waar hij begonnen is aan zijn derde seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.