Voetbal4u.com

Engeland ‘Newcastle United brengt bod uit op Leroy Fer’

Leroy Fer staat in de belangstelling van het Engelse Newcastle United. Volgens The Daily Mail is er een eerste bod uitgebracht, maar deze is door Feyenoord afgeslagen. Naar verluidt wordt er nu een nieuw bod voorbereid.

Volgens de Engelse krant moet de neo-international circa 5 miljoen euro kosten. Fer wordt zelfs de nieuwe Patrick Vieira genoemd.One Comment

  1. cocomo

    08/17/2010 at 09:53

    alles moet 5 miljoen kosten bij feyenoord, waarom zo laag ik denk dat er geen handelsgeest is bij Feyenoord, en de clubs die graag een speler willen denken ,een kinderhand is gauw gevuld, inderdaad in het Maasgebouw zitten lieden met een handelsgeest van kind van 10 jaar.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.