Voetbal4u.com

Frankrijk Anelka voor achttien interlands geschorst

De Franse bond heeft Nicolas Anelka voor achttien duels geschorst vanwege zijn wangedrag op het WK. Drie andere spelers werden aangewezen als medeschuldigen, zo meldt AD Sportwereld.

De Chelsea-speler zorgde tijdens het wereldevenement voor een hoop ophef in Frankrijk. De teleurstellende resultaten leidden tot frustraties binnen de spelersgroep. Anelka besloot geen blad voor zijn mond te nemen en sprak zijn ongenoegen uit tegenover bondscoach Raymond Domenech.

De keuzeheer besloot Anelka uit de selectie zetten wat niet goed viel bij zijn medespelers. De selectie weigerde vervolgens om te trainen. Patrice Evra, Franck Ribery en Jeremy Toulalan zouden zich eveneens schuldig gemaakt hebben aan wangedrag. Het trio werd respectievelijk voor vijf, drie en één wedstrijd geschorst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.