Voetbal4u.com

Eredivisie Been geeft De Cler tweede kans

Tim de Cler is weer in genade genomen bij Feyenoord. Zondag liet de trainer van Feyenoord nog weten dat hij De Cler niet meer wilde zien, nadat ze tijdens de rust van de wedstrijd tegen Excelsior (3-2 verlies) in de kleedkamer onenigheid hadden gehad.

Na het gesprek tussen coach en speler draaide Mario Been echter bij: “Ik was terecht kwaad en dat was ook al eens bij mijn vorige club NEC. Maar ik voel me niet groter dan Feyenoord.”

“Tim heeft zijn excuses aangeboden en hij zal terugkeren in selectie, de kans is groot dat hij er donderdag in de Europa League tegen AA Gent bij is. Ik was emotioneel en dan roep je weleens wat, maar ik ben ook iemand die spelers een tweede kans geeft. Dat is nu ook het geval met Tim.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.