Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Verkoop Stekelenburg ‘onbespreekbaar’ voor Ajax

Ajax-directeur Rik van den Boog wil onder geen voorwaarde Maarten Stekelenburg verkopen. De doelman wil zelf ook niet weg.

Stekelenburg speelde zich tijdens het WK in Zuid-Afrika in de kijker. Door zijn goede optreden zette de doelman zich definitief op de kaart. De verwachting was dat de grote Europese clubs zouden aankloppen bij Ajax, maar concrete belangstelling bleef uit.

Van den Boog deelde Stekelenburg onlangs mee dat hij een vertrek uit zijn hoofd kon zetten. De bestuurder kreeg een positief antwoord. “Ik heb dat Maarten zelf verteld. Hij moest lachen en zei: ‘Dacht u dat ik weg wilde dan? We gaan er alles aan doen om Champions League te spelen’. Dat was goed om te horen”, aldus Van den Boog.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.