Voetbal4u.com

van Gaal wil wel werken voor FIFA en UEFA

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Louis van Gaal wil na zijn trainerscarriere wel een baan hebben bij de FIFA of de UEFA.

,,Dan kan ik tenminste invloed uitoefenen op de spelregels”, zegt de coach van Bayern München donderdag in een interview met de Duitse krant Bild. ,,Al weet ik niet of ze me daar met mijn grote mond wel willen hebben.”

Van Gaal heeft in het verleden al diverse voorstellen gedaan om het spel in zijn ogen te verbeteren. Het contract van de coach bij Bayern München loopt volgend jaar af. De club wil graag verder met de succesvolle trainer, maar de Nederlander weet nog niet wanneer hij een beslissing neemt over zijn toekomst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *