Voetbal4u.com

Ismael Aissati naar Vitesse

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vitesse neemt per direct Ismael Aissati over van Ajax. Dit weet de Gelderlander te melden.

Vitesse liet vrijdagmiddag weten dat de club twee nieuwe spelers heeft gecontracteerd. Woordvoerster Ester Bal verklaarde dat Jordania de twee transfers heeft bevestigd. De clubbaas verbleef vrijdag nog in Georgië. Zaterdagavond zal Jordania aanwezig zijn bij de wedstrijd Vitesse-FC Twente in GelreDome.

Aissati komt bij Ajax onder hoofdtrainer Martin Jol niet of nauwelijks aan spelen toe. De oud-speler van PSV en FC Twente heeft in Amsterdam een contract tot medio 2012. Het is nog onduidelijk of Vitesse Aissati meteen koopt van Ajax, of dat de voetballer eerst op huurbasis (met optie tot koop) naar Arnhem verhuist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *