Voetbal4u.com

Italië Panucci stopt met voetballen

De Italiaanse voetballer Christian Panucci beëindigt met onmiddellijke ingang zijn imposante loopbaan. De 37-jarige rechtsback legt verschillende aanbiedingen uit Verenigde Staten naast zich neer. Hij vindt het na negentien seizoenen mooi geweest.

Panucci speelde voor AC Milan, Internazionale, AS Parma, AS Monaco, Chelsea en Real Madrid. Hij won de Champions League met beide clubs uit Milaan en Real Madrid. Panucci maakte geen deel uit van de selectie van Italië tijdens het WK van 2006 in Duitsland. ‘Ik vind het nog steeds erg dat ik niet heb meegemaakt hoe we wereldkampioen werden’, aldus Panucci.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook