Voetbal4u.com

Italië Panucci stopt met voetballen

De Italiaanse voetballer Christian Panucci beëindigt met onmiddellijke ingang zijn imposante loopbaan. De 37-jarige rechtsback legt verschillende aanbiedingen uit Verenigde Staten naast zich neer. Hij vindt het na negentien seizoenen mooi geweest.

Panucci speelde voor AC Milan, Internazionale, AS Parma, AS Monaco, Chelsea en Real Madrid. Hij won de Champions League met beide clubs uit Milaan en Real Madrid. Panucci maakte geen deel uit van de selectie van Italië tijdens het WK van 2006 in Duitsland. ‘Ik vind het nog steeds erg dat ik niet heb meegemaakt hoe we wereldkampioen werden’, aldus Panucci.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.