Voetbal4u.com

Engeland Liverpool gaat nu voor Bryan Ruiz

Na het afhaken van Ola Toivonen zet Liverpool nu in op Bryan Ruiz. 

Volgens diverse Engelse kranten is de 24-jarige Costaricaan de eerste kandidaat om naar Anfield Road te komen als Dirk Kuyt daar vertrekt. Liverpool en Internazionale zijn nog altijd in onderhandeling over een transfer van Kuyt, al lijkt er weinig schot in de zaak te zitten.

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman sprak gisteren nog de hoop uit dat Ruiz blijft, maar zal nog een week moeten zweten. Een club die de gelimiteerde transfersom van vijftien miljoen euro op tafel legt, kan Ruiz namelijk meenemen uit Enschede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!