Voetbal4u.com

Matic: Sulejmani wil graag naar Vitesse

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Volgens de kersverse aanwinst van Vitesse Nemanja Matic wil Miralem Sulejmani graag naar Arnhem komen.

“Ik heb Miralem Sulejmani gebeld om bij hem informatie over Nederland en Vitesse in te winnen. Hij was erg positief over dit land en gaf me het advies naar deze club te gaan”, vertelt Matic. “Ik heb hem gevraagd of hij ook naar Vitesse kwam, en hij zei me dat hij graag deze kant op wil komen.”

De 21-jarige Sulejmani is met ruim zestien miljoen euro de duurste aankoop uit de historie van Ajax. Veel speeltijd krijgt hij echter niet en hij zinde eerder deze maand daarom op een huurtransfer naar West Ham United. Dat ging echter niet door, omdat de Serviër geen werkvergunning heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *