Voetbal4u.com

Engeland Arsenal volgt broer van Lukaku

De Belgische krant Het Nieuwsblad schrijft op haar website dat Jordan Lukaku, jongere broer van Romelu, op de interesse van Arsenal kan reken. De Engelse topclub zal de zestienjarige snaak uitgebreid scouten tijdens de komende wedstrijden van de nationale ploeg voor onder zeventienjarigen.

Jordan Lukaku speelt net als zijn broer bij RSC Anderlecht. Hij is een linkerverdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. Voor hem is er dus ook internationale interesse, maar vader Roger Lukaku blijft er rustig onder: “We moeten zijn situatie eens bekijken met Jordan zelf, zijn manager en wij. Ik denk dat hij best rustig aan evolueert bij Anderlecht, zoals we met Romelu hebben gedaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.