Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ruud Brood naar NAC Breda’

Ruud Brood wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe trainer van NAC Breda.

Brood, momenteel trainer van RKC Waalwijk, voelt zich vereerd met de belangstelling van NAC. Voor hij het weet kan hij al eens de opvolger van de vertrokken Robert Maaskant zijn. Zorgen maakt Brood zich niet. “Ik zie in dat opzicht geen problemen omdat ik een clausule in mijn contract heb staan”, zegt Brood in BN/De Stem.

NAC en RKC bereikten al een akkoord over de overstap van Brood naar Breda, toch zal Brood zaterdag nog niet op de bank zitten in Breda. “Ik denk dat ik in het weekeinde zeker meer weet. Maar ik zal me tot die tijd voor de volle honderd procent inzetten voor RKC. Bij die club heb ik alle kans gehad om me te ontwikkelen. Daar ben ik ze heel dankbaar voor”, aldus Brood.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.