Voetbal4u.com

Italië AC Milan en Schalke akkoord over Huntelaar

AC Milan en Schalke’04 hebben een akkoord bereikt over de transfer van Klaas-Jan Huntelaar. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De bal ligt nu bij de spits zelf.

De 27-jarige Huntelaar komt in Milaan niet in aanmerking voor een basisplaats en de club wil hem – met het oog op de komst van Zlatan Ibrahimovic – dan ook zo snel mogelijk kwijt. De Italianen hebben de inkomsten bovendien nodig om de transfer van de Zweed te financieren.

Schalke 04 is naar verluidt bereid om voor Huntelaar veertien miljoen euro op tafel te leggen. De aanvaller is op de hoogte van de belangstelling en heeft de mogelijkheid in overweging. Huntelaar ziet de Duitse grootmacht als een aantrekkelijke en stabiele club, maar hij was eerder deze week nog vastbesloten om te slagen in de Serie A. De naderende komst van Ibrahimovic heeft hem echter aan het twijfelen gebracht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!