Voetbal4u.com

Italië Zlatan Ibrahimovic voor vier jaar naar AC Milan

AC Milan heeft met Barcelona een akkoord bereikt over de overgang van Zlatan Ibrahimovic naar de Italiaanse club. De Milanezen zullen de voormalig Ajacied eerst voor een jaar huren om hem vervolgens voor 24 miljoen euro definitief over te nemen.

Milan-voorzitter Adriano Galliani bevestigde zaterdagavond de komst van Ibrahimivic. “Maandag zal Ibrahimovic gekeurd worden en zal vervolgens een vierjarig contract ondertekenen”, zo vertelde Galliani. Door de komst van David Villa bij Barcelona zag de toekomst van de 28-jarige aanvaller er niet meer rooskleurig uit.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.