Voetbal4u.com

Italië Zlatan Ibrahimovic voor vier jaar naar AC Milan

AC Milan heeft met Barcelona een akkoord bereikt over de overgang van Zlatan Ibrahimovic naar de Italiaanse club. De Milanezen zullen de voormalig Ajacied eerst voor een jaar huren om hem vervolgens voor 24 miljoen euro definitief over te nemen.

Milan-voorzitter Adriano Galliani bevestigde zaterdagavond de komst van Ibrahimivic. “Maandag zal Ibrahimovic gekeurd worden en zal vervolgens een vierjarig contract ondertekenen”, zo vertelde Galliani. Door de komst van David Villa bij Barcelona zag de toekomst van de 28-jarige aanvaller er niet meer rooskleurig uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!