Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Rafael van der Vaart naar Tottenham Hotspur

Rafael van der Vaart zet zijn carriere voort bij Tottenham Hotspur. De Spurs zouden ruim 12 miljoen euro betalen voor Van der Vaart. De middenvelder zinspeelde maandag bij aankomst in het trainingskamp van Oranje al op een vertrek uit Madrid, waar hij net als vorig jaar weinig uitzicht heeft op speeltijd. ‘De geschiedenis herhaalt zich, het lijkt wel een flashback’, zei Van der Vaart. ‘Het lijkt net als vorig jaar. Het is vervelend. Ik wil gewoon vaak voetballen.’

De voormalig speler van Ajax en Hamburger SV wees de afgelopen weken enkele geïnteresseerde clubs af omdat hij voor zijn kans wilde gaan in Madrid. ‘Je moet er een goed gevoel bij hebben en je moet er ook heen willen. Het was niet interessant genoeg.’

Van der Vaart maakte zondag geen deel uit van de selectie van de ‘Koninklijke’ voor de competitiewedstrijd tegen Real Mallorca (0-0). Redknapp liet dinsdagavond tegenover de BBC weten: ‘Ik dacht dat hij maandag voor 22 miljoen euro naar Bayern München zou gaan, maar plotseling is hij veel goedkoper geworden. Ze lieten me vanmiddag weten dat hij voor 12 miljoen te koop is en voor dat geld is hij een topspeler die ons absoluut zal versterken. De vraagprijs is aanzienlijk gezakt omdat de deadline zo dichtbij kwam. Rafael is een geweldige voetballer en zal een enorme aanwinst voor ons zijn.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.