Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Vaart verkoos Tottenham boven Liverpool

Rafael van der Vaart heeft Tottenham Hotsur verkozen boven Liverpool.

Tegenover Sky Sports legde Van der Vaart zijn keuze uit. “Uiteindelijk moet je een goed gevoel krijgen bij je nieuwe club en bij deze trainer (Harry Redknapp, red.) kreeg ik dat goede gevoel. Ik ben blij met de Spurs. Ook Liverpool had interesse, maar een transfer naar Bayern München heeft nooit gespeeld.”

Van der Vaart kijkt ernaar uit om in de Premier League te gaan spelen. “Mijn Oranje-collega’s die er al speelden, zeiden dat ik ook naar Engeland moest komen”, aldus de middenvelder. “Dat is nu gebeurd en ik kijk er naar uit om tegen Dirk Kuyt, Nigel de Jong en John Heitinga te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.