Voetbal4u.com

Eredivisie NAC geeft Leonardo een geldboete

NAC heeft Leonardo een geldboete gegevens vanwege zijn gedrag richting John Karelse. Technisch directeur Jeffrey van As had maandag een gesprek met beide heren, die in de media met modder naar elkaar gegooid hadden. 

Karelse liet na de wedstrijd tegen VVV Venlo weten ‘geen energie meer te willen steken’ in Leonardo, die na een wissel boos de kleedkamer opzocht. Enkele dagen later reageerde de Braziliaan in een interview met NUSport fel op deze uitlatingen van zijn (interim-)trainer. “Ik kan over hem ook wel een boekje open doen. Maar ik ben zo professioneel om dat niet te doen. Intern bij NAC weten ze hoe hij is en hoe ik ben. Het is niet voor niets dat er een nieuwe trainer komt”, zei Leonardo. Hiervoor heeft hij een goedboete opgelegd gekregen, laat Van As weten tegenover BN De Stem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.