Voetbal4u.com

Italië ‘Wesley Sneijder gaat zeven miljoen euro verdienen’

Wesley Sneijder zal spoedig een nieuw contract ondertekenen bij Internazionale. De Nederlandse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2014, maar Sneijder zal naar verluidt zeven miljoen euro gaan verdienen bij de club uit Milaan.

Twee weken geleden liet Sneijder al doorschemeren dat hij een langer verblijf bij Internazionale wel zag zitten. “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb perfecte collega’s en we hebben alles gewonnen. Waarom zou ik nog vertrekken?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!