Voetbal4u.com

Eredivisie Hartstilstand treft Evander Sno

De hartstilstand van Evander Sno is het gesprek van de dag bij Ajax. De middenvelder stortte maandagavond ineen tijdens een duel van de beloften van Ajax met Jong Vitesse/AGOVV.

Sno, die direct gereanimeerd werd en niet veel later naar het ziekenhuis vervoerd werd, was snel weer bij kennis. “Volgens mij is hij nu weer de oude Evander, dus dat is goed nieuws”, vertelt middenvelder Demy de Zeeuw kort voor het vertrek van Ajax naar Madrid aan AT5. Daar neemt de ploeg het woensdag in de Champions League op tegen Real Madrid.

De schrik zit er goed in bij de Amsterdammers. “Ik kreeg gisteren een berichtje op mijn BlackBerry. Zoiets verwacht je niet. En al helemaal niet van een beer van een vent als Sno. Iedereen heeft het erover hoe zoiets kan”, aldus De Zeeuw.

“Het was wel even schrikken. Iets dat normaal altijd zo ver weg is, maak je nu van heel dichtbij mee”, gaat De Zeeuw verder. “Het is vervelend dat je zo’n mooi affiche voor de boeg hebt en vervolgens het nieuws te horen krijgt dat zoiets vervelends gebeurd is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.