Voetbal4u.com

Jupiler League Sno nog twee weken in ziekenhuis

Evander Sno moet nog twee weken in het ziekenhuis blijven om te onderzoeken waardoor hij maandag tijdens een wedstrijd van Jong Ajax een hartstilstand kreeg. De 23-jarige middenvelder heeft de nacht doorgebracht in een hospitaal in Arnhem en is dinsdag overgebracht naar Amsterdam. Dat liet een woordvoerder van Ajax weten.

Sno kreeg in de 63ste minuut van de wedstrijd van het beloftenelftal tegen Jong Vitesse/AGOVV in Gendt een hartstilstand. Medici van beide clubs hebben de Zuid-Hollander met behulp van een defibrillator na ruim tien minuten weer bij bewustzijn gebracht. De voormalig jeugdinternational werd vervolgens voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan de hartbewaking heeft gelegen. In Amsterdam hopen de artsen een antwoord te vinden op de vraag waar het hartprobleem van Sno vandaan komt.

Alle Ajacieden hebben voorafgaand aan het seizoen een uitgebreide medische controle ondergaan, waarbij ook het hart is bekeken. Daarbij zijn bij Sno geen onregelmatigheden ontdekt. In het ziekenhuis moet ook duidelijk worden wat het hartprobleem van Sno voor gevolgen heeft voor het vervolg van zijn voetbalcarrière.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.